Personeel & diensten

Welkom in Bali. U zult een onvergetelijke vakantie beleven... niet koken, schoonmaken, wassen of strijken.AANKOMST IN DE VILLA
Bij aankomst wordt U begroet door ons vriendelijk personeel, dat U een welkomstdrankje aanbiedt, helpt met de koffers, U de villa laat zien en U wegwijs maakt in het huis. Zij laten U ook zien hoe de kluis werkt voor het opbergen van Uw paspoort en waardevolle spullen. Zij vragen bovendien wat U wilt eten, etenstijden en Uw wensen voor het komend verblijf om zeker te zijn dat alles zo comfortabel mogelijk verloopt.

HET PERSONEEL VAN VILLA DUNIA IMPIAN
Het personeel bestaat uit 3 full time Engels sprekende Balinezen en eventueel kan er voor grotere groepen extra personeel ingehuurd worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid een privé chauffeur te huren. Hij zal vooraf een prijs met U afspreken. De chauffeur om Uw vragen en problemen op te lossen. Iedereen doet zijn best om het zo aangenaam mogelijk voor U te maken en altijd met een lach.

  • Made Sugiantini is de kok en zij kan voor U heerlijke Balinese gerechten bereiden. Tevens doet zij de huishoudelijke taken, zoals het dagelijks schoonmaken van de villa. Schone handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen en zullen regelmatig verschoond worden. Zij kan ook Uw was- en strijkwerk verzorgen.

  • Ngurah Ariantara is onze tuinman en verzorgt het zwembad, de tuin, besproeiing van de planten en doet ook kleine klusjes.

  • Ngurah Lanang is de bewaker. Hij zorgt voor de beveiliging van U en de villa. Hij werkt van 19.00 tot 6.00 ’s morgens.

    Voor gasten, die op hun privacy zijn gesteld, is het mogelijk om in overleg met de staf de werktijden aan te passen. Ook kunt U naar wens zelf koken. Dit kan met Made overlegd worden. Het personeel woont in het dorp tegenover de villa en zij gaan normaal om 6 uur naar huis. Zij slapen niet in de villa. De supervisor van de villa zal zijn mobiele nummer geven voor eventuele vragen en problemen.

    MASSAGE

Er is ook een aparte massagekamer in de villa. Naar wens kunt u een afspraak maken met de Bali Samadhi Spa. Dit zijn professionele masseuses, die opgeleid zijn door een Oostenrijkse specialist. Het is mogelijk 1 dag van te voren een afspraak te maken. Er is een prijslijst voorradig in de villa. Made kan voor U een afspraak maken. De prijzen zijn erg redelijk
Neem alvast een kijkje in de brochure van Bali Samadhi Spa; klik hier! (u heeft wel Acrobat reader nodig om deze brochure in te zien).